Kymsol

HSEQ

Turvallisuus, ympäristö ja kestävyys

Kymsolin liiketoiminnassa sosiaalinen vastuu, työturvallisuus, ympäristöasiat ja toisten kunnioitus ovat korkeassa arvossa. Otamme aina huomioon niin paikalliset toimintatavat ja olosuhteet, viranomaisten vaatimukset, ammattiyhdistysliikkeen sekä työntekijämme missä sitten toimimmekin.

Aina parhaat käytännöt

Sertifioidut laatujärjestelmämme kertovat, että meillä HSEQ-asiat on varsin hyvällä hoidolla, mutta totta kai tähtäimemme on tulevaisuudessa. Kehitämme yhtenäisiä prosesseja eri liiketoiminta-alueiden välillä HSEQ-työn ja koko konsernin hyväksi.

HSEQ-tiimimme on aloittanut yhtenäistämisen turvallisuusprosesseja arvioimalla: vahinkoilmoitusten ja -tutkimusten käytännöt on evaluoitu. Tällä hetkellä käynnissä on koko konsernin laajuinen läheltä piti -tilanteilta välttymiseen tähtäävä kampanja. Myös digitalisaation tuomat mahdollisuudet turvallisuuden ja laadun takaamiseksi ovat tutkittavana.

Laatu

Asiakkaamme kehuvat meitä luotettavaksi. Meillä on jatkuva prosessi päällä; kehitämme osaamista, laatua, dokumentointia, suunnittelua, implementointia, hallintoa – ja itse kehittämistä! Miksi? Saavuttaaksemme itsellemme asettamamme päämäärät ja täyttääksemme asiakkaidemme odotukset. Siksi.

We are certified!

ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001

Ympäristö

Me Kymsolilla suojaamme myös yhteistä ympäristöämme.

Sen lisäksi, että palvelumme ja ratkaisumme ovat itsessään cleantech-teollisuutta ja auttavat parantamaan monia teollisia prosesseja ympäristöystävällisemmiksi, olemme myös sitoutuneet vähentämään oman toimintamme ympäristökuormitusta. Hyvä esimerkki tällaisesta kehitystyöstä on mobilisoitu esivalmistuspaja, joka vähentää esivalmisteosien kuljetuksia, kun osat tehdään asennuspaikalla.

Koulutamme työntekijöitämme havaitsemaan ympäristölle haitallisia tekijöitä ja rohkaisemme kehittämään ilmastovaikutuksia vähentäviä menetelmiä tuotannossa.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä HSEQ-tiimimme!

Jussi Tuomainen

HSEQ Coordinator

+358 40 6281500

×